Η ιστορίας μας

Η ενασχόληση της οικογένειας Παπαδοπούλου με το κρεοπωλείο ξεκίνησε απο το 1962 όπου ο παππούς Παπαδόπουλος Βασίλειος καταγόμενος απο την Παναγίτσα Εδέσσης ιδρυσε το πρώτο κρεοπωλέιο στον Κοπανό Ημαθίας. Για αρκετά χρόνια προτεραιότητα του ήταν η καλή ποιότητα των κρεάτων που πουλούσε και η ικανοποίηση των πελατών. Το 1973 την επιχείρηση ανέλαβε ο μεγαλύτερος γιος του λόγω του αιφνιδίου θανάτου του πατέρα του σε ατύχημα.

Σήμερα με περισσότερα απο πενήντα χρόνια παράδοση και ποιότητα ο Βασίλειος Παπαδόπουλος συνεχίζει την ιστορία του παππού του στην περιοχή της Νάουσας. Απο το 2003 και μετά, με πολύ προσωπική εργασία, με την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρουμε αλλά και προπάντων με την στήριξη των πελατών μας, έχουμε καταφέρει να οδηγούμε τις εξελίξεις στο χώρο της πώλησης και της διάθεσης κρεάτων προς καταναλωτές και επαγγελματίες.

Ιστορία του Κρεοπωλείου

Περισσότερα απο 50 χρόνια

παράδοσης και ποιότητας στο κρέας

Χοιρινά, μοσχαρίσια κρέατα. Αρνί και κατσίκι απο μικρές φάρμες

Τα προϊόντα μας

Και τώρα λίγα λόγια για τα προϊόντα μας…

Τα κρέατα μας προέρχονται απο μικρές οικογενειακές φάρμες, πιο συγκεκριμένα, τα χοιρινά μας είναι παραγωγή της φάρμας εξηντάρα που λειτουργεί στο χώρο απο το 1979 και διακρίνονται για την ποιότητα και την παραδοσιακή εκτροφή τους.

Τα βοειδή απο την άλλη προέρχονται κυρίως απο το αγρόκτημα Βουγιούκα το οποίο φημίζεται για το υψηλό αίσθημα ευθύνης στο να παράγει νόστιμο, υγιές, ασφαλές, και εγγυημένο μοσχαρίσιο κρέας.

Τέλος όσον αφορά τα παρασκευάσματα μας, είναι όλα δική μας παραγωγής με αγνές πρώτες ύλες.